Skip to content

Állásajánlat: Kereskedelmi százlábú

Állásajánlat: Kereskedelmi százlábú

Kereskedelmi százlábú vagy, aki egy helyi „multinál” keres meghatározó pozíciót?

Akkor te vagy a tökéletes választás!
Először is rólunk. Ez nem szép. De ez már sokkal praktikusabb. Mert tudnia kell, hogy világszerte csak kétféle műfű létezik: a közönséges műfű és a Royal Grass® műfű. A Royal Grass® az ön-az-műfű-műfű. A természetes fű tulajdonságaival és kinézetével rendelkezik, innovatív, tartós és folyamatosan fejlesztik. A termés krémje. És valószínűleg kitalálta: ezt a műfüvet Hollandiában fejlesztjük és gyártjuk, és világszerte értékesítjük. Célunk: nem az, hogy a legnagyobbak legyünk, hanem hogy a legjobbak maradjunk! A legjobb!

És ezért keressük a legjobb kereskedelmi baka mindeneseket!
A hollandiai Udenben található központunkba keresünk egy elsőszámú kapcsolattartót heti 24-40 órára, nemcsak az ügyfelek, hanem saját értékesítő kollégáink számára is, itthon és külföldön egyaránt. Irodánkban nagyjából minden veled és közvetlen munkatársaiddal kezdődik és végződik. Mivel fogod kitölteni a napjaidat?

  • Ügyfelekkel való beszélgetés telefonon, e-mailben, a közösségi médiában és egyéb digitális csatornákon. A világ minden tájáról érkező kereskedelmi, logisztikai és műszaki kérdésekre fogsz válaszolni.
  • A megrendelések megerősítése és annak biztosítása, hogy az áruk a megfelelő exportdokumentációval együtt jussanak el az ügyfelekhez.
  • A helyszíni értékesítési csapat támogatása tanácsadással és segítségnyújtással.
  • Támogatás nyújtása az ügyfeleinknél tartott rendezvények, képzések és prezentációk során.
  • Részvétel (külföldi) kereskedelmi vásárokon és egyéb kereskedelmi rendezvényeken.

Röviden: minden kérdés, minden megrendelés és – oké, néha még ilyenek is vannak – panaszok. A megrendelések feldolgozása mellett Ön támogatja és tanácsokkal látja el az ügyfélmenedzsereket, valamint különböző manuális feladatokkal segíti a marketinges kollégákat. Mozgalmas és kihívásokkal teli munka egy elfoglalt főnöknek.

Mit gondolunk, mire van szükséged?
MBO+/ HBO diplomás vagy, aki szeret sok labdát a levegőben tartani. Amikor sok a dolgod, akkor működsz a legjobban. Strukturáltan dolgozol, határozott vagy és megállod a helyed. Tekintettel a pozíció nemzetközi jellegére, beszéled és írod a nyelveket: Hollandul, angolul és lehetőleg németül. Ezeken kívül további nyelveket is tudsz? Akkor az egy bónusz!

Mit tudunk Önnek ajánlani?
Saját helyet egy kis, határozott és informális szervezetben Udenben. Számos nemzetközi kapcsolattal; mind az üzleti, mind a magánpiacon. Egy hely, ahol sok minden történik. Sok pozitívummal és ambícióval. És rengeteg teret a fejlődésre. És szeretnél ma egy kicsit korábban hazamenni, mert ma van a szomszédod születésnapja? Rendben. Csak rajta. Ha te boldog vagy, mi is az leszünk.

Tetszik ez a király meló?
Mutasd meg, hogy ugyanolyan határozott vagy, mint mi, és válaszolj most.
Küldje el önéletrajzát egy rövid motivációval együtt nekem, Jaap Koppensnek: jaap.koppens@royalgrass.com. Hívjon a +31 413 712 907-es telefon számon, vagy írjon nekem, ha bármilyen kérdése van a céggel vagy a pozícióval kapcsolatban. Egy dologban biztos lehetsz: itt garantáltan zöldebb a fű, mint ahol most dolgozol ;-).

A Royal Grass® rajongók szerint

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0