Skip to content

A műfű alapos tisztítása

A műfű alapos tisztítása

A műfű nagyon alacsony karbantartási igényű termék, ezért alig igényel figyelmet. Mindazonáltal bölcs dolog lehet, ha a műfüves gyepet időnként alaposan megtisztíttatja egy Royal Grass® kereskedővel.

Milyen gyakran kell a műfüvet tisztítani?

A műfű a természetes fűhöz képest gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Nem kell nyírni vagy öntözni, hogy jó állapotban tartsuk. Mégis az évek során többek között homokszemcsék, por és levelek gyűlnek össze a szálak között, ami koszossá teheti a gyepet. A műfüvön például moha is elkezdhet nőni. Ezért néhány év elteltével érdemes lehet alaposan megtisztíttatni a műfüvet. Az, hogy hány év után van erre szükség, az adott körülményektől függ.

Műfű tisztítása saját magának

A műfüves gyepet maga is jó állapotban tarthatja, ha időnként kefével söpri. Bölcs dolog továbbá eltávolítani a háziállatok ürülékét, és langyos vízzel leöblíteni a területet. Így a műfű évekig tarthat.

A speciális karbantartás azonban sokkal tovább megy. A műfű tisztításához professzionális berendezéseket használnak. Ezáltal a legapróbb szennyeződések is eltávolításra kerülnek, és a műfüves gyep visszanyeri eredeti zöld színét. A professzionális karbantartás gyakran egy nap alatt elvégezhető, és a Royal Grass® kereskedője végezheti el.

Miért kell a műfüvet tisztíttatni?

  • A homokot, port, földet, leveleket, gallyakat stb. eltávolítják.
  • A mohát eltávolítják.
  • Még a legkisebb szennyeződések is eltávolításra kerülnek.
  • A műfű újra úgy néz ki, mintha új lenne.

A Royal Grass® rajongók szerint

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0