Skip to content

Hogyan biztosíthatom, hogy a műfüvem ismét egyenesen álljon?

Hogyan biztosíthatom, hogy a műfüvem ismét egyenesen álljon?

Ez az egyik legnagyobb különbség a jó és a kevésbé jó műfű között: a rugalmasság különbsége. A jó minőség azután helyreáll, hogy stressznek van kitéve, például azért, mert egy medence a füvön állt. A gyengébb minőségű fű gyorsan hoz, és lapos lesz, bármit is csinál. Hogyan biztosíthatja, hogy a jó műfű ismét egyenesen álljon? Nagyon könnyű. Amint a rostok leülepedtek, mert feszültségnek volt kitéve, röviden kefélje le a füvet. Ezt egy közönséges kemény seprűvel lehet megtenni. Meglátod: a szálak átmenetileg beletörődtek alárendelt szerepükbe, de nagyon örülnek, hogy újra teljes pompájukban mutatkozhatnak meg. Mi lenne, ha egész nyáron úszómedencém lenne a füvön? A jó minőségű műfű akkor is helyreáll. Bár igaz: minél régebb óta van ott az uszoda, annál nehezebben válik teljesen ugyanolyanná a fű. A második vagy harmadik alkalommal végzett fogmosás segíthet. Magától értetődik, hogy ebben a medence mérete is szerepet játszik. A jó műfű nem sokat törődik egy kis felfújható medencével. Ha a füvet több éven át erősen megterheljük ugyanazon a helyen, az ellenálló képessége visszafordíthatatlanul romlik. Ezután egyre nehezebb lesz függőlegesen tartani. Bölcs dolog, ha úszómedencét helyezek el a műfüvön? Igen, ez az. De előtte fontolja meg a következőket:

  • Ha gyengébb minőségű műfüve van, a szálak elfekszenek és megmaradnak a medence tisztítása után.
  • Ha jó minőségű műfüve van, felkefélheti, hogy a fű ismét egyenesen álljon, de… nem a végtelenségig. Intenzív használat mellett egy bizonyos ponton a jó műfű ellenálló képességére is hatással lesz.

Kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni a Royal Grass® kereskedőjénél az árakkal és a lehetőségekkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.

A Royal Grass® rajongók szerint

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0