Skip to content

Magyarázat cölöp iránya műfű

Magyarázat cölöp iránya műfű

A műfű fektetésénél figyelembe kell venni a fektetési irányt. Ez az utasítás gyakran további kérdéseket vet fel, ezért szeretnénk részletesebben elmagyarázni. A helyes fektetési irányt azonnal láthatja, amikor a füvet kiteríti. Sok műfű típusnak egyértelműen van egy szép és egy kevésbé szép oldala. Ezt figyelembe kell vennie a műfű telepítésekor. Ahol a legtöbbet ül, ott a műfű szép oldalát kell nézni.

Ezt mindenképpen vegye figyelembe, amikor műfüvet rendel. Kérjen jó tanácsot! A megfelelő méretű tekercseket elég könnyű megrendelni, nem kell előzetesen látnia őket. Alapnak azt a helyet vegye, ahonnan a legtöbbet nézi a füvet. Ez lehet a nappali vagy a terasz. Ezután mérje meg a szélességet. Ez a mérés lesz a tekercsek alapja. A gyepszőnyeg tekercseket 2 vagy 4 méter szélességben szállítják. Az Ön gyepszőnyege ezen a ponton 5,5 méter széles? Akkor 4 méter és 2 méter széles tekercsre lesz szüksége. A hosszúsághoz vegye a gyep hosszát.

Érdekli? Szeretne időpontot egyeztetni egy Royal Grass® kereskedővel az árakról és lehetőségekről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk Önnek.

A Royal Grass® rajongók szerint

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0