Skip to content

Vizelet szag eltávolítása mesterséges gyepről

Vizelet szag eltávolítása mesterséges gyep

Nem nagy ügy, ha kutyája vagy macskája műfűre vizelt. Csakhogy a műfüvön lévő vizelet szaga nagyon nyomasztó és bosszantó lehet. Szerencsére a macska- vagy kutyavizelet szaga könnyen eltávolítható.

Hogyan lehet eltávolítani a vizeletszagot a műfűből?

Fontos, hogy bő vízzel öblítse le azt a helyet, ahol a kutya vagy macska vizelt. Ne feledje, hogy bár a műfüvet gyakran tisztára öblítik, a vizelet (szaga) átszivároghat a felületbe. Ahhoz, hogy végleg megszabaduljon a szagtól, ezért fontos, hogy bő vízzel öblítse át a helyet, hogy mind a műfű, mind a felület tisztára öblüljön.

A Royal Grass® szakértőjének tippje: A szag semlegesítése érdekében a legjobb, ha természetes ecetet hígítunk langyos vízzel, és ezzel öblítjük le a területet.

Huisdieren kunstgras | Royal Grass kunstgras

 

A műfű folyamatosan vizeletszagú?

Nem segít egy alapos vízzel való leöblítés, és a műfű továbbra is bűzlik a vizelettől? Akkor próbálja ki Royal Grass® szakértőnk tippjét: hígítson természetes ecetet langyos vízzel, és öblítse le vele a gyepet.

Ez nem elég segítség? Akkor számos biológiailag lebomló tisztítószer is kapható a kert vizeletszagának eltávolítására. További információért, hogy melyik tisztítószert érdemes használni, forduljon az Ön legközelebbi kereskedőhöz.

Műfű kutyák és macskák

Sokan attól tartanak, hogy a műfű nem alkalmas kutyák, macskák vagy más háziállatok számára. A Royal Grass® műfű azonban rugalmas, és a NEN EN-71-3 szabvány szerint is tesztelték, és 100%-ban biztonságosnak találták. Ez a szabvány a játékok biztonságának garantálására szolgál. Mivel a Royal Grass® műfű garantáltan biztonságos, és ezért megfelel a NEN EN-71-3 szabványnak, a műfű nyalogatása vagy szaglászása nem jelent egészségügyi kockázatot négylábú barátja számára.

 

A Royal Grass® rajongók szerint

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0