Skip to content

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolatfelvételi űrlap

Írja be ide kérdéseit vagy észrevételeit, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Név
Ik wil...
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyakran ismételt kérdések

Az Ön kérdése nem szerepel itt? Akkor lépjen kapcsolatba velünk az info@royalgrass.com e-mail címen.

Hoppá! Egy baleset(ek) van egy kis sarokban. Távolítsa el a székletet a lehető leghamarabb, és öblítse ki jól vízzel a foltot. Hiszen idővel bűzleni kezdhet, ha nem öblíti le rendesen a székletet.

Minden Royal Grass® terméket a NEN EN71-3* szabvány szerint teszteltünk, és 100%-ban biztonságosnak találtunk. Ez azt jelenti, hogy termékeink nem mérgezőek, ha háziállata vagy gyermeke lenyeli a műfüvet. Mindig forduljon orvoshoz, amint háziállata vagy gyermeke nagyobb mennyiségű műfüvet fogyasztott. *(A NEN EN 71-3 szabványosításról bővebben itt olvashat).

De igen! A Royal Grass® rendszeresen tart tanfolyamokat a műfű lerakásának alapjainak elsajátítására. Örömmel osztjuk meg tudásunkat, és hiszünk abban, hogy a helyes telepítés hozzájárul a műfű minőségéhez. További információ a telepítési tanfolyamainkról, vagy kíváncsi a következő tanfolyamra? Akkor küldjön egy e-mailt az alábbi címre info@royalgrass.com vagy érdeklődjön valamelyik kereskedőnknél. Tekintse meg telepítési videónkat itt.

Nem, mi egy világméretű kereskedői hálózattal dolgozunk együtt. Ők gyakran rendelkeznek a Royal Grass® termékek raktárkészletével, gyorsan tudnak szállítani, és megkönnyíthetik Önnek a műfű telepítését (ez kereskedőnként változik). Keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt vagy jelentkezzen be lépjen kapcsolatba a címen velünk.

A Royal Grass® termékek többek között a fűszálak magassága, színe, vastagsága, tömöttsége, puhasága és összetétele tekintetében különböznek egymástól. Azt tanácsoljuk, hogy hasonlítsa össze a különböző műfű típusokat a valóságban, az Ön közelében lévő Royal Grass® kereskedőnél. Keresse meg a legközelebbi Royal Grass® kereskedőt itt. 

Minden Royal Grass® termék alkalmas erkélyre vagy tetőteraszra. Fontos azonban figyelembe venni a műfű magasságát, hogy az ajtó továbbra is nyitható és zárható maradjon. Töltse ki itt döntési segédletünket, és találja meg, melyik termék illik Önnek a legjobban! Szívesebben látná műfüvünket élőben? Akkor keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0