Skip to content

Holland Pázsit

„Gondozásmentes Holland Pázsitot telepítünk, amivel elérjük, hogy újra élvezhető legyen a kerted és több szabadidőd legyen.”

A Holland Pázsit a gondozásmentes pázsitok piacának megteremtője Magyarországon. 2012-óta sikerült minden évben jobb ügyfél élményt biztosítanunk és folyamatosan fejlődnünk.
A Holland Pázsit a műfű piacon a legmagasabb minőséget jelöli.
A koncepciónk alapja, hogy kivitelezéseink során a pázsit telepítését művészi szintre emeltük. A Holland Pázsit jellemzői a természetes hatás, az élethű megjelenés, a színek és formák harmóniája, a strapabírás és a selymesen puha tapintás.
A holland anyacég, aminek a termékeit Magyarországon kizárólagos joggal képviseljük legfőbb erőssége, hogy évtizedes tapasztalattal rendelkezik, diktálja a trendeket, kompromisszumok nélkül a legjobb alapanyagokat használja és folyamatos innovációval a piac előtt jár.

  • A Holland Pázsit fantasztikus megoldás teraszra, kertre, udvarra, játszóterekre vagy sportpályákra
  • A műfüves focipálya építés ára kiemelkedően versenyképes, hiszen jelentős mértékű gondozási díjat spórolunk meg a műfű alkalmazásával.
  • Telepítése gyors és egyszerű
  • A műfű szőnyeg anyaga lég- és vízáteresztő, az alatta lévő föld nem dohosodik, tehát a kerttervezés szempontjából teljes mértékben ideális
  • A műfű a természetességén kívül még környezetkímélő és energiatakarékos is, hiszen évente akár 1200 liter öntözővizet spórolhat meg vele!
  • Télen-nyáron zöld, és a műfű szőnyegben állatok sem tesznek kárt – Eső után 15 perccel újra száraz – 8 év kültéri garancia jár minden műfű szőnyeghez

Fedezze fel a Royal Grass®-t

 

A Royal Grass® rajongók szerint

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0