Skip to content

Legyen Royal Grass® kereskedő

Welkom bij de Royal Grass® familie!

Royal Grass® heeft verschillende dealers over de hele wereld. Van erkende installateurs die exclusief met Royal Grass® werken tot aan prachtige showtuinen in de grootste groothandels. Wil jij ook graag samenwerken met Royal Grass® en onze prachtige natuurgetrouwe producten?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Cég címe(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyakran ismételt kérdések

Nem, mi egy világméretű kereskedői hálózattal dolgozunk együtt. Ők gyakran rendelkeznek a Royal Grass® termékek raktárkészletével, gyorsan tudnak szállítani, és megkönnyíthetik Önnek a műfű telepítését (ez kereskedőnként változik). Keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt vagy jelentkezzen be lépjen kapcsolatba a címen velünk.

De igen! A Royal Grass® rendszeresen tart tanfolyamokat a műfű lerakásának alapjainak elsajátítására. Örömmel osztjuk meg tudásunkat, és hiszünk abban, hogy a helyes telepítés hozzájárul a műfű minőségéhez. További információ a telepítési tanfolyamainkról, vagy kíváncsi a következő tanfolyamra? Akkor küldjön egy e-mailt az alábbi címre info@royalgrass.com vagy érdeklődjön valamelyik kereskedőnknél. Tekintse meg telepítési videónkat itt.

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Nem. A weboldalon feltüntetett árak a műfű m2 -enkénti árai, a műfű lerakása nélkül.  Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Royal Grass® kereskedővel A műfű fektetésére vonatkozó árak kérése.

A Royal Grass® rajongók szerint

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0