Skip to content

ReaDY Technológia

A Royal Grass, 2003-as megalapításunk óta törekszünk arra, hogy a legtermészetesebb és legfenntarthatóbb műfűt fejlesszük ki.

Az egyik technológia, amely segített nekünk abban, hogy még jobban hasonlítson a műfűnk a természetes fűhöz, a ReaDY technológia, amelyet 2015-ben vezettünk be. A ReaDY a Realisztikus Irányított Fonal rövidítése. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minden rostnak van saját valósághű iránya.

Meest natuurlijke kunstgras | Royal Grass kunstgras | Circulair kunstgras

Természetes 'növekedési irány'

Amikor közelről megnézed a természetes fűmezőt, észre fogod venni, hogy minden fűszál más irányba nő. A ReaDY technológiával sikerült azonban a műfű rostoknak is természetes növekedési irányt adnunk.

Hogyan működik a ReaDY technológia?

Műfűnk gyártása során a műfűrostokat úgy dolgozzuk fel, hogy létrejön a ‘természetes növekedési irány’. Ez egy természetes megjelenést eredményez.

A teljes és buja megjelenés, amely részben a ReaDY technológiának köszönhető, életre kelti a műfüvet, és természetesen biztosítja, hogy a műfűnk majdnem megkülönböztethetetlen legyen a természetes fűtől a megjelenés szempontjából.

Gyönyörű minden szögből

A hagyományos műfű gyakran egyenes és hajlamos egy irányba hajolni, korlátozva a gyönyörű gyep élvezetét csak kertje egyetlen szögére.

A ReaDY technológia biztosítja, hogy a műfű gyönyörű legyen minden szögből, mivel a fűszálak minden irányba mutatnak. Ez természetesebb megjelenést eredményez, és lehetővé teszi, hogy gyönyörű zöld gyepet élvezhessen különböző pozíciókból kertjében.

 

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0