Skip to content

Helló Boldogság
Helló Royal Grass

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Miért Royal Grass®?

„A legszebb műfű és a legjobb szolgáltatás”

Több éves tapasztalat
A Royal Grass® műfű közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a műfű fejlesztése és gyártása terén. Műfüvünket 2003 óta gyártjuk Hollandiában, és folyamatosan fejlesztjük és teszteljük az innovatív technológiákat, hogy műfüvünk még jobban hasonlítson a természetes fűhöz.

Royal Grass® Akadémia
Meggyőződésünk, hogy műfüvünk helyes telepítése hozzájárul a termék minőségéhez. Ezért hoztuk létre a Royal Grass® Akadémiát, hogy a kertészeknek és más kerti szakembereknek különböző szolgáltatásokat és képzés eket kínáljunk. Többek között értékesítési és telepítési képzéseket kínálunk, a helyszínen vagy az Önhöz közeli kereskedőnél. További információért kérjük, forduljon a service@royalgrass.com címre.

Visszavételi program
A Royal Grass® műfű 100% r újrahasznosítható! Fontos társadalmi felelősségünknek tartjuk, hogy garantálni tudjuk, hogy műfüvünk nem kerül az egyre növekvő műanyag hulladékhegyre. Ezért Hollandiában mi vagyunk az első műfűgyártó, aki egy visszavételi programot hozott létre, amelynek keretében összegyűjtjük az elavult Royal Grass® műfüvet és a vágási hulladékot későbbi újrahasznosítás céljából. A gyűjtőpontjainkat itt találja.

25

hollandiai kereskedők

14

Üzletek Hollandiában

35.000 kg

Mesterséges fű felület

6568

elégedett ügyfelek 2022-ben

Hagyja magát inspirálni

img_0_0_66_2

Kérjen egy mintát

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0