Skip to content

Royal Grass® Aura

Egy tömörebb, rövid gyep, amely csodálatosan puha a láb számára és gyönyörűen friss zöldre színezi a kertet.

Loading...

Rövid, szigorú és frisszöld.

Royal Grass® Aura egy röviden nyírt gyep, nagyon dús megjelenéssel! A gyep ápolt és rendezett benyomást kelt, ráadásul nagyon puha a lábak alatt. A friss zöld színnek köszönhetően minden kert gyönyörűen zöldell, és egy szép tavaszi kinézetet teremt.

Szerintünk ez a műfű tökéletes:

  • gyerekekkel és háziállatokkal játszó kertekhez
  • tetőteraszokhoz és erkélyekhez
  • játszóterekhez óvodákban és bölcsődékben

15 év termékgarancia

biztonságos gyermekek és háziállatok számára

Csodálatosan puha a lábaknak

Ez a friss és rövidre vágott gyep természetesnek tűnik, többek között a multishape-nek köszönhetően. A multishape a ReaDY szál, ahol a fűszálak mind más irányba „nőnek”, és az egyenes, finomabb szál kombinációja.

A különböző szélességű és szerkezetű szálaknak ez a kombinációja teszi a Royal Grass® Aurát nagyon természetes megjelenésűvé és nagyon puha tapintásúvá. Ez a termék tömörségével együtt biztosítja, hogy a Royal Grass® Aura erős is, és játszó gyermekek és háziállatok által is használható kertekben.

Olyan puha gyepet keres, amely magasabb és ugyanolyan üde színű? Akkor nézze meg a Royal Grass® Blossom.

100% rújrahasz

nosítható
Minden Royal Grass® műfű termék 100% rújrahasznosítható. Nemcsak arra törekszünk, hogy a legszebb műfüvet készítsük, hanem szeretnénk hozzájárulni a világ műanyag hulladékhegyének csökkentéséhez is. Ezért újrahasznosítási programot hoztunk létre. Minden Royal Grass® műfüves termék ingyenesen leadható, és új termékekké dolgozzuk fel.

Olvasson többet a Visszavételi programunkról. (Kérjük, vegye figyelembe: Ez a program csak Hollandiában és Belgiumban érhető el)

Onze grasiFű-innovációinknnovaties

Olvasson többet a Royal Grass® mögött álló technikákról.

V-Shape®

A fűszál szabadalmaztatott V-alakú és megerősítő gerince nagyobb ellenállást biztosít, lehetővé téve, hogy a fűszál jobban és hosszabb ideig maradjon fenn.

MiNT®

A fűszál mikroszkopikus erei matt hatást keltenek, természetes ragyogást eredményezve.

ReaDY®

„Ahogyan a természetes fűszálaknál, minden fűszálnak saját ‘növekedési iránya’ van. A fűszálak különböző irányokba néznek, ami életre kelti műfüvünket.

SunTEC®

Itt-ott találsz magasabb, napbarnított fűszálakat a fű között, amelyek természetes nyári megjelenést kölcsönöznek.

REBel®

A REBel hátlapunk 100%-ban ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a műfűszálaink, így műfüvünk 100%-ban kör alakú. Ezenkívül a REBel hátlap súlya könnyebb, és minimális nyúlást és zsugorodást biztosít.

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Gyakorlati információk

Nem, általában nem. Ha a Royal Grass® műfű megfelelően van beépítve, akkor olyan erős, hogy egy kutya nem fogja könnyen összetörni. Természetesen minden kutya más és más, de általában békén hagyják a műfüvet. Sőt, egy kutya nem fog csak úgy beleásni a műfűbe, mert hiányzik neki a friss talaj szaga.

Minden Royal Grass® terméket a NEN EN71-3* szabvány szerint teszteltünk, és 100%-ban biztonságosnak találtunk. Ez azt jelenti, hogy termékeink nem mérgezőek, ha háziállata vagy gyermeke lenyeli a műfüvet. Mindig forduljon orvoshoz, amint háziállata vagy gyermeke nagyobb mennyiségű műfüvet fogyasztott. *(A NEN EN 71-3 szabványosításról bővebben itt olvashat).

De igen! A Royal Grass® rendszeresen tart tanfolyamokat a műfű lerakásának alapjainak elsajátítására. Örömmel osztjuk meg tudásunkat, és hiszünk abban, hogy a helyes telepítés hozzájárul a műfű minőségéhez. További információ a telepítési tanfolyamainkról, vagy kíváncsi a következő tanfolyamra? Akkor küldjön egy e-mailt az alábbi címre info@royalgrass.com vagy érdeklődjön valamelyik kereskedőnknél. Tekintse meg telepítési videónkat itt.

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Lásd továbbá

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0