Skip to content

Royal Grass® Bliss

A Royal Grass® Bliss egy magas és telt nyári zöld gyep, amely tökéletesen alkalmas a játszó gyermekek és háziállatok által használt kertekbe. Termék megtekintése.

Loading...

Magas, telt, buja és napcsókolta

A Royal Grass® Bliss egy nyárias műfű magas fűszálakkal, amely „telt” gyepet eredményez. Ezáltal a lábaknak is csodálatosan puha érzést ad. Itt-ott ez a műfű napbarnított fűszálakkal rendelkezik a szép természetes megjelenés érdekében. A Royal Grass® Bliss vadabb és nagyon dús megjelenésének köszönhetően bármilyen kertbe alkalmas.

Szerintünk ez a műfű tökéletes választás:

  • vadabb megjelenésű kertekhez;
  • játszó gyerekekkel és háziállatokkal teli kertek
  • díszkertek és dekorációs célú kertek.

15 év termékgarancia

biztonságos gyermekek és háziállatok számára

Tökéletes kertekbe, ahol játszó gyerekek vannak

A szabadalmaztatott V-shape® technológia és a telítettség kombinációja teszi ezt a nagyon telt gyepet tökéletessé a játszó gyerekekkel és háziállatokkal teli kertek számára. Minden fűszálnak van egy hosszanti erezete, amely segít a fűszálnak egyenesen maradni, és kevésbé valószínű, hogy lelapul.

A Royal Grass® Bliss buja megjelenése részben a ReaDY® technológiának köszönhető. A ReaDY® technológiával a valódi fű természetes növekedési irányát utánozzuk. Minden fűszálnak saját növekedési iránya van, akárcsak a valódi fűnek. Ezenkívül a SunTEC® technológia gyönyörű nyári megjelenést eredményez azáltal, hogy itt-ott egy-egy napbarnított fűszálat ad hozzá.

Ha a Royal Grass® Blissnél valamivel rövidebb és tömörebb gyepet szeretne, nézze meg a Royal Grass® Lush.

100% rújrahasz

nosítható
Minden Royal Grass® műfű termék 100% recyclable. Nemcsak arra törekszünk, hogy a legszebb műfüvet készítsük, hanem szeretnénk hozzájárulni a világban keletkező műanyaghulladék mennyiségének csökkentéséhez is. Ezért újrahasznosítási programot hoztunk létre. Minden Royal Grass® műfű termék ingyenesen leadható, és új termékekké dolgozzuk fel.

Olvasson többet a Visszavételi programunkról. (Kérjük, vegye figyelembe: Ez a program csak Hollandiában és Belgiumban érhető el)

Onze grasiFű-innovációinknnovaties

Olvasson többet a Royal Grass® mögött álló technikákról.

V-Shape®

A fűszál szabadalmaztatott V-alakú és megerősítő gerince nagyobb ellenállást biztosít, lehetővé téve, hogy a fűszál jobban és hosszabb ideig maradjon fenn.

MiNT®

A fűszál mikroszkopikus erei matt hatást keltenek, természetes ragyogást eredményezve.

ReaDY®

„Ahogyan a természetes fűszálaknál, minden fűszálnak saját ‘növekedési iránya’ van. A fűszálak különböző irányokba néznek, ami életre kelti műfüvünket.

SunTEC®

Itt-ott találsz magasabb, napbarnított fűszálakat a fű között, amelyek természetes nyári megjelenést kölcsönöznek.

REBel®

A REBel hátlapunk 100%-ban ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a műfűszálaink, így műfüvünk 100%-ban kör alakú. Ezenkívül a REBel hátlap súlya könnyebb, és minimális nyúlást és zsugorodást biztosít.

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Gyakorlati információk

De igen! A Royal Grass® rendszeresen tart tanfolyamokat a műfű lerakásának alapjainak elsajátítására. Örömmel osztjuk meg tudásunkat, és hiszünk abban, hogy a helyes telepítés hozzájárul a műfű minőségéhez. További információ a telepítési tanfolyamainkról, vagy kíváncsi a következő tanfolyamra? Akkor küldjön egy e-mailt az alábbi címre info@royalgrass.com vagy érdeklődjön valamelyik kereskedőnknél. Tekintse meg telepítési videónkat itt.

A Royal Grass® termékek többek között a fűszálak magassága, színe, vastagsága, tömöttsége, puhasága és összetétele tekintetében különböznek egymástól. Azt tanácsoljuk, hogy hasonlítsa össze a különböző műfű típusokat a valóságban, az Ön közelében lévő Royal Grass® kereskedőnél. Keresse meg a legközelebbi Royal Grass® kereskedőt itt. 

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Lásd továbbá

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0