Skip to content

Royal Grass® Bloom

Élvezze a gyönyörű zöld kertet, ahol a gyerekek és a háziállatok gondtalanul tombolhatnak.

Loading...

Magas, telt, buja és fűzöld

A Royal Grass® Bloom fűzöld színű, és minden kertet gyönyörű zöld oázissá varázsol. Teljes és sűrű gyökérzónájának köszönhetően ezt a gyepet hosszú évekig intenzíven használhatja. Ez a magas gyep természetes és buja megjelenésű, így a Royal Grass® Bloom szinte megkülönböztethetetlen a valódi fűtől.

Úgy gondoljuk, hogy ez a műfű tökéletes:

  • Kertek játszó gyerekekkel és háziállatokkal;
  • középületekben és azok környékén lévő zöld területek;
  • zöldtetők.

15 év termékgarancia

biztonságos gyermekek és háziállatok számára

Évekig tartó szórakozás egy zöld kertben

A ReaDY® technológiával készült teljes és sűrű gyep a V alakkal kombinálva biztosítja, hogy a Royal Grass® Bloom évekig intenzíven használható legyen. Ha mikroszkóp alatt megnézi a Royal Grass® Bloomot, láthatja, hogy minden fűszálnak saját növekedési iránya és V alakja van. Ez a megerősített gerinccel együtt biztosítja, hogy a gyep évekig megőrizze formáját.

Ha ezután még közelebbről megnézi a fűszálat, látni fogja, hogy a fűszál hosszában erek futnak végig: „a Mirco Nerve Technology® (MiNT®)”. Ezek az erek biztosítják, hogy fűszálaink fényükben alig különböztethetők meg a valódi fűszálaktól. Mindezek a szabadalmaztatott technológiák biztosítják, hogy a Royal Grass® Bloom elnyeri gyönyörű természetes megjelenését, és évekig kitart.

100% rújrahasz

nosítható
Minden Royal Grass® műfű termék 100% rújrahasznosítható. Nemcsak arra törekszünk, hogy a legszebb műfüvet készítsük, hanem szeretnénk hozzájárulni a világban keletkező műanyaghulladék mennyiségének csökkentéséhez is. Ezért újrahasznosítási programot hoztunk létre. Minden Royal Grass® műfű termék ingyenesen leadható, és új termékekké dolgozzuk fel.

További információ a Royal Grass® műfűről Visszavételi programról. (Kérjük, vegye figyelembe: Ez a program csak Hollandiában és Belgiumban érhető el)

Onze grasiFű-innovációinknnovaties

Olvasson többet a Royal Grass® mögött álló technikákról.

V-Shape®

A fűszál szabadalmaztatott V-alakú és megerősítő gerince nagyobb ellenállást biztosít, lehetővé téve, hogy a fűszál jobban és hosszabb ideig maradjon fenn.

MiNT®

A fűszál mikroszkopikus erei matt hatást keltenek, természetes ragyogást eredményezve.

ReaDY®

„Ahogyan a természetes fűszálaknál, minden fűszálnak saját ‘növekedési iránya’ van. A fűszálak különböző irányokba néznek, ami életre kelti műfüvünket.

SunTEC®

Itt-ott találsz magasabb, napbarnított fűszálakat a fű között, amelyek természetes nyári megjelenést kölcsönöznek.

REBel®

A REBel hátlapunk 100%-ban ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a műfűszálaink, így műfüvünk 100%-ban kör alakú. Ezenkívül a REBel hátlap súlya könnyebb, és minimális nyúlást és zsugorodást biztosít.

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Gyakorlati információk

Nem, általában nem. Ha a Royal Grass® műfű megfelelően van beépítve, akkor olyan erős, hogy egy kutya nem fogja könnyen összetörni. Természetesen minden kutya más és más, de általában békén hagyják a műfüvet. Sőt, egy kutya nem fog csak úgy beleásni a műfűbe, mert hiányzik neki a friss talaj szaga.

Minden Royal Grass® terméket a NEN EN71-3* szabvány szerint teszteltünk, és 100%-ban biztonságosnak találtunk. Ez azt jelenti, hogy termékeink nem mérgezőek, ha háziállata vagy gyermeke lenyeli a műfüvet. Mindig forduljon orvoshoz, amint háziállata vagy gyermeke nagyobb mennyiségű műfüvet fogyasztott. *(A NEN EN 71-3 szabványosításról bővebben itt olvashat).

Nem, mi egy világméretű kereskedői hálózattal dolgozunk együtt. Ők gyakran rendelkeznek a Royal Grass® termékek raktárkészletével, gyorsan tudnak szállítani, és megkönnyíthetik Önnek a műfű telepítését (ez kereskedőnként változik). Keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt vagy jelentkezzen be lépjen kapcsolatba a címen velünk.

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Lásd továbbá

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0