Skip to content

Royal Grass® Blossom

Rendkívül puha gyep, amely minden kertben jól mutat, és friss zöld színének köszönhetően gyönyörű tavaszi megjelenést kölcsönöz.

Loading...

Magas, buja és üde zöld

A Royal Grass® Blossom telt és vad gyep, hosszú fűszálakkal, amelyek szinte kaszálhatók. A finom, friss zöld fűszálak gyönyörű tavaszi megjelenést kölcsönöznek ennek a gyepnek.

Ez a gyep bármelyik kertet buja zöld oázissá változtatja, ahol a puha (mű)fűben lábaival élvezheti a kertet.

Úgy gondoljuk, hogy ez a műfű tökéletes:

  • vadabb megjelenésű kertekhez;
  • tetőteraszok és erkélyek;
  • középületekben és azok körül kialakított zöld területek.

15 év termékgarancia

biztonságos gyermekek és háziállatok számára

Csodálatosan puha a lábon

Ez a magasabb és vadabb gyep természetesnek és puhának tűnik és érződik, többek között a multishape-nek köszönhetően. A multishape a ReaDY szál, amelyben a fűszálak mind más irányba „nőnek”, és az egyenes, finomabb szál kombinációja. A különböző szélességű és szerkezetű szálak kombinációja teszi a Royal Grass® Blossomot nagyon természetes megjelenésűvé és nagyon puha tapintásúvá.

Olyan gyepet keres, amely puha, de kissé rövidebb és feszesebbnek tűnik? Akkor nézze meg a Royal Grass® Aura.

100% rújrahasz

nosítható
Minden Royal Grass® műfű termék 100% recyclable. Nemcsak arra törekszünk, hogy a legszebb műfüvet készítsük, hanem szeretnénk hozzájárulni a világ műanyag hulladékhegyének csökkentéséhez is. Ezért újrahasznosítási programot hoztunk létre. Minden Royal Grass® műfű termék ingyenesen leadható, és új termékekké dolgozzuk fel.

Olvasson többet a Visszavételi programunkról. (Kérjük, vegye figyelembe: Ez a program csak Hollandiában és Belgiumban érhető el)

Onze grasiFű-innovációinknnovaties

Olvasson többet a Royal Grass® mögött álló technikákról.

V-Shape®

A fűszál szabadalmaztatott V-alakú és megerősítő gerince nagyobb ellenállást biztosít, lehetővé téve, hogy a fűszál jobban és hosszabb ideig maradjon fenn.

MiNT®

A fűszál mikroszkopikus erei matt hatást keltenek, természetes ragyogást eredményezve.

ReaDY®

„Ahogyan a természetes fűszálaknál, minden fűszálnak saját ‘növekedési iránya’ van. A fűszálak különböző irányokba néznek, ami életre kelti műfüvünket.

SunTEC®

Itt-ott találsz magasabb, napbarnított fűszálakat a fű között, amelyek természetes nyári megjelenést kölcsönöznek.

REBel®

A REBel hátlapunk 100%-ban ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a műfűszálaink, így műfüvünk 100%-ban kör alakú. Ezenkívül a REBel hátlap súlya könnyebb, és minimális nyúlást és zsugorodást biztosít.

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Gyakorlati információk

Nem, mi egy világméretű kereskedői hálózattal dolgozunk együtt. Ők gyakran rendelkeznek a Royal Grass® termékek raktárkészletével, gyorsan tudnak szállítani, és megkönnyíthetik Önnek a műfű telepítését (ez kereskedőnként változik). Keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt vagy jelentkezzen be lépjen kapcsolatba a címen velünk.

De igen! A Royal Grass® rendszeresen tart tanfolyamokat a műfű lerakásának alapjainak elsajátítására. Örömmel osztjuk meg tudásunkat, és hiszünk abban, hogy a helyes telepítés hozzájárul a műfű minőségéhez. További információ a telepítési tanfolyamainkról, vagy kíváncsi a következő tanfolyamra? Akkor küldjön egy e-mailt az alábbi címre info@royalgrass.com vagy érdeklődjön valamelyik kereskedőnknél. Tekintse meg telepítési videónkat itt.

A Royal Grass® termékek többek között a fűszálak magassága, színe, vastagsága, tömöttsége, puhasága és összetétele tekintetében különböznek egymástól. Azt tanácsoljuk, hogy hasonlítsa össze a különböző műfű típusokat a valóságban, az Ön közelében lévő Royal Grass® kereskedőnél. Keresse meg a legközelebbi Royal Grass® kereskedőt itt. 

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Lásd továbbá

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0