Skip to content

Royal Grass® Lush

Magas természetes és napbarnította nyári megjelenésű, gyönyörű zöld látványt nyújtó fű.

Loading...

Magas, buja és napcsókolta

A Royal Grass® Lush egy magas fű, amely a ReaDY® technológiának köszönhetően extra buja megjelenésű. Ez azt jelenti, hogy minden fűszálnak saját „növekedési iránya” van, akárcsak a valódi fűnek.

Egyes fűszálak napbarnítottak, így a Royal Grass® Lush meleg és késő nyári megjelenést kölcsönöz.

Úgy gondoljuk, hogy ez a műfű tökéletes:

  • tetőteraszok és erkélyek;
  • dísz- és díszkertekbe;
  • középületekben és azok körül kialakított zöldfelületek.

15 év termékgarancia

biztonságos gyermekek és háziállatok számára

Gyöngyszem a szemnek

Ez a gyönyörű és természetes megjelenésű műfű egy gyöngyszem a szemnek! A késő nyári és buja megjelenés elsősorban a ReaDY® technológiával kombinált 42 mm magas pengéknek köszönhető. A ReaDY® technológia a valódi fű természetes növekedési irányát utánozza. Az alkalmanként napbarnított fűszálakkal (SunTEC®) kombinálva a Royal Grass® Lush szinte megkülönböztethetetlen a valódi fűtől, ezért nagyon természetesnek tűnik.

Ha a Royal Grass® Lush-nál teltebb és magasabb gyepet keres, nézze meg a következő termékeket a Royal Grass® Bliss.

100% rújrahasz

nosítható
Minden Royal Grass® műfű termék 100% recyclable. Nemcsak arra törekszünk, hogy a legszebb műfüvet készítsük, hanem szeretnénk hozzájárulni a világ műanyag hulladékhegyének csökkentéséhez is. Ezért újrahasznosítási programot hoztunk létre. Minden Royal Grass® műfüves termék ingyenesen leadható, és új termékekké dolgozzuk fel.

Olvasson többet a Visszavételi programunkról. (Kérjük, vegye figyelembe: Ez a program csak Hollandiában és Belgiumban érhető el)

Onze grasiFű-innovációinknnovaties

Olvasson többet a Royal Grass® mögött álló technikákról.

V-Shape®

A fűszál szabadalmaztatott V-alakú és megerősítő gerince nagyobb ellenállást biztosít, lehetővé téve, hogy a fűszál jobban és hosszabb ideig maradjon fenn.

MiNT®

A fűszál mikroszkopikus erei matt hatást keltenek, természetes ragyogást eredményezve.

ReaDY®

„Ahogyan a természetes fűszálaknál, minden fűszálnak saját ‘növekedési iránya’ van. A fűszálak különböző irányokba néznek, ami életre kelti műfüvünket.

SunTEC®

Itt-ott találsz magasabb, napbarnított fűszálakat a fű között, amelyek természetes nyári megjelenést kölcsönöznek.

REBel®

A REBel hátlapunk 100%-ban ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a műfűszálaink, így műfüvünk 100%-ban kör alakú. Ezenkívül a REBel hátlap súlya könnyebb, és minimális nyúlást és zsugorodást biztosít.

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Gyakorlati információk

Minden Royal Grass® termék alkalmas erkélyre vagy tetőteraszra. Fontos azonban figyelembe venni a műfű magasságát, hogy az ajtó továbbra is nyitható és zárható maradjon. Töltse ki itt döntési segédletünket, és találja meg, melyik termék illik Önnek a legjobban! Szívesebben látná műfüvünket élőben? Akkor keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt.

Nem, általában nem. Ha a Royal Grass® műfű megfelelően van beépítve, akkor olyan erős, hogy egy kutya nem fogja könnyen összetörni. Természetesen minden kutya más és más, de általában békén hagyják a műfüvet. Sőt, egy kutya nem fog csak úgy beleásni a műfűbe, mert hiányzik neki a friss talaj szaga.

De igen! A Royal Grass® rendszeresen tart tanfolyamokat a műfű lerakásának alapjainak elsajátítására. Örömmel osztjuk meg tudásunkat, és hiszünk abban, hogy a helyes telepítés hozzájárul a műfű minőségéhez. További információ a telepítési tanfolyamainkról, vagy kíváncsi a következő tanfolyamra? Akkor küldjön egy e-mailt az alábbi címre info@royalgrass.com vagy érdeklődjön valamelyik kereskedőnknél. Tekintse meg telepítési videónkat itt.

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Lásd továbbá

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0