Skip to content

Royal Grass® Silk 35

Telt és karcsú gyep, amely tökéletesen illeszkedik egy kertbe, ahol gyerekek játszanak.

Loading...

Rövid, karcsú, telt és füves zöld

A Royal Grass® Silk 35 a maga karcsú és telt megjelenésével a Royal Grass® kollekció klasszikus terméke.

A Royal Grass® Silk 35 a térfogatának és puhaságának köszönhetően tökéletesen illik egy játszó gyerekekkel teli kertbe. A fűzöld szín minden kerttípushoz illik, és minden felületet gyönyörű zöld oázissá varázsol.

Szerintünk ez a műfű tökéletes választás:

  • kertek játszó gyerekekkel és háziállatokkal;
  • tetőteraszok és erkélyek;
  • középületekben és azok körül kialakított zöld területek.

15 év termékgarancia

biztonságos gyermekek és háziállatok számára

Tökéletes a gyermekek számára a tomboláshoz

Ha a Royal Grass® Silk 35 fűszálat mikroszkóp alá helyezi, láthatja, hogy V alakú, akárcsak a valódi fű. Ez az erősítő gerinccel együtt biztosítja, hogy a fűszál szépen függőlegesen álljon. Ezenkívül ez a gyep a fűszálak nagy száma miatt nagy térfogattal is rendelkezik, így ez a termék ideális olyan helyekre, ahol intenzíven járnak.

Ha még jobban ráközelít a fűszálra, láthatja, hogy mikroszkopikus erecskék futnak végig a fű teljes hosszában. A természetes fűben is mikroszkopikus erecskék futnak végig. A Micro Nerve Technology® (MiNT®) segítségével lemásoljuk ezeket az ereket. Ez adja a Royal Grass® Seda természetes fényét.

100% rújrahasz

nosítható
Minden Royal Grass® műfű termék 100% recyclable. Nemcsak arra törekszünk, hogy a legszebb műfüvet készítsük, hanem szeretnénk hozzájárulni a világ műanyag hulladékhegyének csökkentéséhez is. Ezért újrahasznosítási programot hoztunk létre. Minden Royal Grass® műfű termék ingyenesen leadható, és új termékekké dolgozzuk fel.

Olvasson többet a Visszavételi programunkról. (Kérjük, vegye figyelembe: Ez a program csak Hollandiában és Belgiumban érhető el)

Onze grasiFű-innovációinknnovaties

Olvasson többet a Royal Grass® mögött álló technikákról.

V-Shape®

A fűszál szabadalmaztatott V-alakú és megerősítő gerince nagyobb ellenállást biztosít, lehetővé téve, hogy a fűszál jobban és hosszabb ideig maradjon fenn.

MiNT®

A fűszál mikroszkopikus erei matt hatást keltenek, természetes ragyogást eredményezve.

ReaDY®

„Ahogyan a természetes fűszálaknál, minden fűszálnak saját ‘növekedési iránya’ van. A fűszálak különböző irányokba néznek, ami életre kelti műfüvünket.

SunTEC®

Itt-ott találsz magasabb, napbarnított fűszálakat a fű között, amelyek természetes nyári megjelenést kölcsönöznek.

REBel®

A REBel hátlapunk 100%-ban ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a műfűszálaink, így műfüvünk 100%-ban kör alakú. Ezenkívül a REBel hátlap súlya könnyebb, és minimális nyúlást és zsugorodást biztosít.

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Gyakorlati információk

Minden Royal Grass® termék alkalmas erkélyre vagy tetőteraszra. Fontos azonban figyelembe venni a műfű magasságát, hogy az ajtó továbbra is nyitható és zárható maradjon. Töltse ki itt döntési segédletünket, és találja meg, melyik termék illik Önnek a legjobban! Szívesebben látná műfüvünket élőben? Akkor keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt.

Minden Royal Grass® terméket a NEN EN71-3* szabvány szerint teszteltünk, és 100%-ban biztonságosnak találtunk. Ez azt jelenti, hogy termékeink nem mérgezőek, ha háziállata vagy gyermeke lenyeli a műfüvet. Mindig forduljon orvoshoz, amint háziállata vagy gyermeke nagyobb mennyiségű műfüvet fogyasztott. *(A NEN EN 71-3 szabványosításról bővebben itt olvashat).

Hoppá! Egy baleset(ek) van egy kis sarokban. Távolítsa el a székletet a lehető leghamarabb, és öblítse ki jól vízzel a foltot. Hiszen idővel bűzleni kezdhet, ha nem öblíti le rendesen a székletet.

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Lásd továbbá

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0