Skip to content

Royal Grass® Wave

Frissen vágott fű, amely légies és játékos megjelenést biztosít a díszkertekben.

Loading...

Rövid, buja és füves zöld

A Royal Grass® Wave egy rövidebb fű, amely légies és játékos megjelenésű, mivel a magasabb fűszálak kicsit távolabb helyezkednek el egymástól. A 36 mm magas fűszálak mindegyike saját növekedési irányt mutat, ami természetes és valósághű megjelenést kölcsönöz a gyepnek.

A fűzöld szín bármilyen felületet gyönyörű zöld oázissá varázsol.

Ezt a műfüvet alkalmasnak találjuk:

  • erkélyekhez vagy tetőteraszokhoz;
  • középületekben és azok körül kialakított zöldfelületek
  • dísz- és díszkertekbe, valamint dekorációs célú kertekbe.

15 év termékgarancia

biztonságos gyermekek és háziállatok számára

Frissen vágott fű díszkertek számára

A ReaDY® technológiával a valódi fű természetes növekedési irányát utánozzuk. Ha közelebbről megnézi a Royal Grass® Wave fűszálait, láthatja, hogy ebben a gyepben is minden fűszálnak saját „növekedési iránya” van. Ez adja a Wave játékos és buja megjelenését, amely alig különböztethető meg a természetes fűtől.

Ha még jobban ráközelít a fűszálra, láthatja, hogy az erek a fűszál teljes hosszában végigfutnak. Ez a Micro Nerve Technology (MiNT®) természetes fényt kölcsönöz a Royal Grass® Wave fűnek.

100% rújrahasz

nosítható
Minden Royal Grass® műfű termék 100% recyclable. Nemcsak arra törekszünk, hogy a legszebb műfüvet készítsük, hanem szeretnénk hozzájárulni a világ műanyag hulladékhegyének csökkentéséhez is. Ezért újrahasznosítási programot hoztunk létre. Minden Royal Grass® műfű termék ingyenesen leadható, és új termékekké dolgozzuk fel.

Olvasson többet a Visszavételi programunkról. (Kérjük, vegye figyelembe: Ez a program csak Hollandiában és Belgiumban érhető el)

Onze grasiFű-innovációinknnovaties

Olvasson többet a Royal Grass® mögött álló technikákról.

V-Shape®

A fűszál szabadalmaztatott V-alakú és megerősítő gerince nagyobb ellenállást biztosít, lehetővé téve, hogy a fűszál jobban és hosszabb ideig maradjon fenn.

MiNT®

A fűszál mikroszkopikus erei matt hatást keltenek, természetes ragyogást eredményezve.

ReaDY®

„Ahogyan a természetes fűszálaknál, minden fűszálnak saját ‘növekedési iránya’ van. A fűszálak különböző irányokba néznek, ami életre kelti műfüvünket.

SunTEC®

Itt-ott találsz magasabb, napbarnított fűszálakat a fű között, amelyek természetes nyári megjelenést kölcsönöznek.

REBel®

A REBel hátlapunk 100%-ban ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a műfűszálaink, így műfüvünk 100%-ban kör alakú. Ezenkívül a REBel hátlap súlya könnyebb, és minimális nyúlást és zsugorodást biztosít.

Szeretnéd te is a Royal Grass-t a kertedben?

Lépj kapcsolatba a Holland Pazsittal, a Royal Grass kizárólagos forgalmazójával Magyarországon.

A Royal Grass® rajongók szerint

Gyakorlati információk

Nem, általában nem. Ha a Royal Grass® műfű megfelelően van beépítve, akkor olyan erős, hogy egy kutya nem fogja könnyen összetörni. Természetesen minden kutya más és más, de általában békén hagyják a műfüvet. Sőt, egy kutya nem fog csak úgy beleásni a műfűbe, mert hiányzik neki a friss talaj szaga.

Nem, mi egy világméretű kereskedői hálózattal dolgozunk együtt. Ők gyakran rendelkeznek a Royal Grass® termékek raktárkészletével, gyorsan tudnak szállítani, és megkönnyíthetik Önnek a műfű telepítését (ez kereskedőnként változik). Keresse meg a legközelebbi kereskedőt itt vagy jelentkezzen be lépjen kapcsolatba a címen velünk.

A Royal Grass® műfű megvásárolható a világméretű kereskedői hálózatunk egyik kereskedőjénél. Adja meg az irányítószámát és keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

Lásd továbbá

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0