Skip to content

„A Royal Grass®-ról „

2003 óta gyártunk csábítóan szép műfüvet.

25

hollandiai kereskedők

14

Üzletek Hollandiában

35.000 kg

Mesterséges fű felület

6568

elégedett ügyfelek 2021-ben

20220926_154042

„Helló Boldogság, Helló Royal Grass®”

„2001/2002-ben egy ideig az Egyesült Államokban éltem az akkori munkám miatt, egy nagy műfüves rostgyártóként. Itt láttam, hogy sportpálya minőségű műfüvet olykor kertekbe raktak, főleg száraz helyekre. Ennek oka az volt, hogy a természetes füvet jó és okos ötletnek tartottam műfüvet telepíteni ezekbe a kertekbe, de a terméket kevésbé tartottam megfelelőnek, mert a sportműfüvet jó sportolásra fejlesztették ki, és nem arra, hogy természetes fűnek nézzen ki. < /em>

Ezután elkezdtem fejleszteni egy új típusú műfüvet, amely valóban hasonlít a természetes fűre. Arra gondoltam, hogy ez a műfű, ami nagyon hasonlít a természetes fűhöz, sokkal több ember számára jelenthet megoldást különböző okok miatt.

Az évek során folytattuk ennek a műfüvnek a finomítását mindenféle innováció révén, amelyek célja a fű egyre természetesebbé és jobb minőségűvé tétele. Végül ez vezetett ahhoz a csodálatosan sokszínű Royal Grass® kollekcióhoz, amelyet most fejlesztettünk ki: a frissen nyírt nyári zöld műfűtől a napfénytől gyönyörűen elszíneződött magas műfűig. A Royal Grass® minden kertben tartalmaz egyfajta füvet, amely a kert boldogságát teremti meg.”

-Freek, igazgató és termékfejlesztő

Royal Grass® csapat

Freek

Emiel

Jaap

Anita

Savani

Mulan

Quenten

Anneke

Bert

Jacqueline

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0