Skip to content

Bejuthatnak a vakondok a műfű alá?

Bejuthatnak a vakondok a műfű alá?

”Anyajegyektől szenvedek a természetes füvemben. Ha ezt műfűre cserélem, jöhetnek-e alá vakondok?” A vakondok nem szeretik a műfüvet, ezért nem fogják keresni. A vakondok szeretik a férgeket és más, általában a földben található táplálékot. Ha a műfű speciálisan előkészített felületen van, akkor ez a táplálék eltűnik, és a vakondok nem fogják keresni a gyepet.

Ha azonban a régi természetes fűben vakond van, és a vakondot nem távolítják el a műfű telepítése előtt, az nagy kárt okozhat. A vakond ugyanis fel akar jutni a tetejére, és elkezd ásni a műfű alatt, ami süllyedést okoz.

Nem vagyunk vakondszakértők, és azt sem tudjuk, hogyan találja meg a vakond az utat a föld alatt. Tegyük fel, hogy a háza melletti réten sok vakond van, eltévedhet egy vakond, és az Ön gyepére kerülhet? Hogy ne kelljen erre a kérdésre válaszolnia, javasoljuk, hogy tegyen óvintézkedéseket, és helyezzen el vakondhálót a műfű alatt. Jobb megelőzni, mint gyógyítani!

A Royal Grass® rajongók szerint

Segíthetünk Önnek?

Kérdések vagy észrevételek?

Hívja a +31 413 71 29 07-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@royalgrass.com címre, és ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek.

Boldog kertbarátok!

Készítsen egy fotót a Royal Grass® kertjéről, és jelölje meg a @royalgrass címkét, vagy használja a #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0